joi, 20 mai 2010

Iubiti de evitat


Intr-o societate moderna care se schimba cu viteza luminii si in conditiile economice tot mai precare cu care ne confruntam, oamenii devin din ce in ce mai periculosi si mai disperati.

Daca esti o femeie singura, cu dorinta de afectiune si de viata in doi, poti deveni vulnerabila si lucruri rele se pot intampla. Fii prevazatoare, circumspecta si incearca sa eviti urmatoarele tipologii de barbati!

Barbatul cu orientarea sexuala suspecta

Desi in zilele noastre persoanele homosexuale se afiseaza mai deschis, orientarea lor sexuala nu este totusi scrisa in frunte. De aceea, poate fi dificil sa-i identifici. Barbatul gay este agreabil, inteligent si atent, se poate dovedi un prieten foarte bun, insa nu cred c-ai vrea sa-l imparti cu vecinul de la 3, nu? In plus, cine stie ce anturaj de „tovarasi” mai are...

Barbatul casatorit

Stii ca e nebunie curata sa ai o relatie cu un barbat casatorit si cu toate astea ai cazut in capcana? De acord, intalnirile voastre misterioase si sexul pot fi fantastice, insa aceasta persoana nu va putea niciodata sa-ti fie partener de viata. Nu doresti stabilitate in cuplu? Sa spunem ca acceptam si acest argument, dar tu vei putea accepta ca de Craciun si de Valentine’s Day sa fii singura? Promisiuni de despartire de nevasta am mai auzit...

Barbatul cu partenere multiple

Le zambeste femeilor pe care le intalneste in drumul sau? Le face cu ochiul? Nu te face ca nu observi, acestea sunt comportamente tipice pentru barbatii nestatornici. Minciunile repetate si intarzierile frecvente sunt semne concludente ca trebuie s apui capat relatiei.

Dependentul

Nimeni nu doreste sa se imbarce langa o persoana care trage dupa ea o tona de probleme. Dependenta de alcool, de jocuri sau de droguri a iubitului nu este deloc agreabila si se poate dovedi chiar periculoasa. Nu spera sa-l schimbi, e o utopie!

Barbatul caruia ii place sa detina controlul

Ce cosmar! Partenerul vrea sa fii punctuala, bine imbracata si mereu disponibila pentru el? Dar tu n-ai niciun cuvant de spus? Evita acest rol ingrat!

Totul in corp, nimic in cap

Frumusetea este un criteriu important in alegerea unui partener, dar este ea suficienta? Intr-adevar, frumusetea este de ajuns pentru ca o relatie sa supravietuiasca o perioada scurta de timp, dar nu e de durata. Ceea ce conteaza cu adevarat este inteligenta si personalitatea!

Domnul Perfectiune

O persoana foarte exigenta cu propriul aspect va fi la fel si cu cel al partenerului. Par, haine si silueta vor trebui sa corespunda gustului sau. Nu-ti complica viata, iubirea nu trebuie sa te schimbe!

Avarul

De fiecare data cand iesiti in oras, tu esti cea care plateste? Vezi sa nu ajungi la ruina din cauza capriciilor unui zgarcit!

sursa: www.relatii.ele.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu siguranta comentariul tau e foarte important pentru noi si ne asumam publicarea lui cu urmatoarele conditii:
-Fara spam, fara injurii si cuvinte obscene..nu-i frumos :))