joi, 20 mai 2010

Cum ne vor barbatii?

Cu siguranta ati observat cum in momentul in care o femeie frumoasa intra intr-o incapere toate capetele se intorc asupra ei si raman intoarse, iar ochii tintiti spre ea. Opreste traficul in adevaratul sens al cuvantului, chiar daca numai pentru cateva secunde. Ce i-a atras pe barbati la ea, ce i-a facut sa o dezbrace din priviri, ce i-a captat? Sunt cateva reguli de tinut minte si aplicat.


1. Increderea

Stiu ca este cliseu, dar este o mare diferenta intre persoanele narcisiste, care cersesc atentie si cele care cu adevarat au incredere in ele. Increderea este un fel de auto-iubire, adevarata apreciere, nascuta din depasirea obstacolelor. Este intr-adevar magnetica.



2.Umorul

O femeie care poate rade este carismatica. Rasul este contagios, promoveaza sanatatea si ne ajuta sa iesim din cotidian intr-o lume magica. O femeie care rade din toata inima este sexy, este frumoasa, este atragatoare.


3.Iubirea

Cand o femeie simte iubire, fie ca este indragostita, isi iubeste prietenii, viata, sau pur si simplu iubeste clipa, rade cu prietenii, emana stralucire si o asemenea femeie te face sa te opresti locului.

4.Contactul vizual

Alaturi de incredere, umor si iubire, vine contactul vizual. O privire intensa poate arde ore intregi in retina oricui este la celalalt capat. Nu este suficient sa te holbezi, nu trebuie sa faci asta, ci sa creezi o conexiune cu celalalt si sa ii transmiti ca te simti bine si confortabil cu tine insati, ceea ce ii va da permisiunea celeilalte persoane de a lasa garda jos, si sa isi doreasca sa se uite mai multa vreme in ochii tai, data viitoare.

5.O minte bogata

Bomba sexy bloda care scoate un “Offff...” foarte sexy te poate da pe spate, dar o adevarata femeie este cea care are o minte bogata, care stie cum sa lupte cu rutina, care poate sa scrie si sa citeasca si da, care poate sustine o conversatie inteligenta

6.Un mers seducator

Nu este nevoie sa fii un super-model ca sa iti exersezi mersul. Doar asculta muzica mintii si mentine un ritm al picioarelor, coapselor si spatelui. Mersul este cel care desavarseste tinuta hot, asa ca, ai grija!

sursa: www.relatii.ele.ro

Un comentariu:

  1. cu cat trec anii si barbatul capata mai multa experienta, cu atat privirea lui este atrasa de ceva diferit. daca in tinerete e atras de trupul femeii, cand a ajuns la o anumita varsta isi da seama ca altceva e important - sufletul. si atunci barbatul isi da seama cat de mult a gresit la tinerete, pentru ca si-a ales partenera sau partenerele judecand doar dupa trup. si cat a gresit...

    RăspundețiȘtergere

Cu siguranta comentariul tau e foarte important pentru noi si ne asumam publicarea lui cu urmatoarele conditii:
-Fara spam, fara injurii si cuvinte obscene..nu-i frumos :))