vineri, 26 martie 2010

Kusadasi

Turcia se afla la confluenta a doua mari civilizatii : cea orientala si cea occidentala, un amalgam de traditii vestice si estice, o punte intre cultura europeana si cea asiatica.
Minunile culturale si arheologice ale Turciei impreuna cu coasta mediteraneeana, reprezinta o Mecca pentru turisti, ce atrage milioane de calatori in fiecare an din toate colturile lumii.

Turcii au o puternica traditie ospitaliera si oriunde ai calatori te intampina cu « Hos Geldiniz », care inseamna « Venirea ta ne aduce fericire! »

Kusadasi este un oras-port la Marea Egee care s-a dezvoltat sub cateva civilizatii succesive : greaca, romana, venetiana, genoveza si otomana.

Kusadasi este rasfatat de razele soarelui timp de 300 zile pe an. Numeroase plaje cu nisip fin, cu apa calda (Baradan Bay, Pamucak Beach, Kustur Beach, Sunset Beach, Club Downtown Beach, Ladies Beach, Green Beach, Long Beach) si cu o atmosfera linistita, permit activitati precum: windsurfing, ski nautic, plimbari cu barca, pescuit, volei, ideale pentru cei care iubesc viata activa.

In nici un caz nu poti pleca din Kusadasi daca nu ai trecut pe la unul din parcurile acvatice de aici (Adaland, Aqua Fantasy, Aqualand), daca nu ai incercat un jeep sau horse safari, nu te-ai distrat la o seara turceasca traditionala, nu ai incercat scuba diving in Marea Egee si nu te-ai relaxat la un masaj in « hamam » (baile turcesti).

sursa: www.christiantour.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu siguranta comentariul tau e foarte important pentru noi si ne asumam publicarea lui cu urmatoarele conditii:
-Fara spam, fara injurii si cuvinte obscene..nu-i frumos :))