vineri, 26 martie 2010

BODRUM...

Ce poti vizita intr-un sejur in Bodrum?


. Desi atunci cand oamenii se gandesc la o vacanta in Turcia, prima varianta care le vine in minte este Istanbul, exista si oameni care considera ca un sejur in Bodrum poate rivaliza direct cu un sejur in capitala. Statiunea Bodrum este situata pe coasta egeica in jurul peninsulei Bodrum. In afara Mausoleului, mai exista si alte atractii care pot face dntr-un sejur in Bodrum unul interesant cum ar fi Amfiteatrul Bodrum, care est vizitat de foarta multa lume, si Castelul Sf. Petru care de asemenea se bucura de un interes ridicat din partea oamenilor pasionati de structuri medievala.
Pentru a face acest sejur in Bodrum unul cat mai interesant si mai realist, trebuie sa consumi mancarurile si bauturile traditionale ale zonei cot la cot cu localnicii. Pentru a face acest lucru si pentru a da o nota de pitoresc unui sejur in Bodrum, incearca sa iei masa la tavernele din aceasta statiune, la lokantas.
In cadrul unui sejur in Bodrum poti lua masa pe "Aleea Resturantelor", un loc romantic, cu o lumina difuza si muzicieni care canta in apropiere. Fie ca vei face acest sejur in Bodrum cu prietenii sau familia, nu uita sa incerci "pide", un fel de pizza turceasca, si mezes, aperitivele traditionale.

Atractiile unui sejur in Bodrum

Desi in Turcia capitala Istanbul este recuoscuta pentru viata de noapte pe care o ofera, un sejur in Bodrum poate oferi aceleasi conditii ca si capitala dupa spusele unora, care au denumit strada Dr Alim Bey Caddesi care se prelungeste in Cumhuriyet Caddesi, "Strada Barurilor", datorita activitatilor nocturne pe care le ofera.
Daca vei dori sa dansezi te vei putea destrabala in Discoteca Halicarna care dispune chiar si de un spectacol cu lasere. Daca vei alege acest sejur in Bodrum pentru a face plaja si pentru a te bucura de soare si de mare, vei putea face asta destul de usor, deplansadu-te in Gumbet, Bitez sau Ortakent, la 2 kilometri distanta, locuri unde vei putea profita de soare si apa si de posibilitatea de a face windsurfing. Conditiile acestor plaje sunt foarte bune, deci un sejur in Bodrum poate fi pe placul tuturor.
Asadar, daca vrei sa viziezi Turcia si nu te poti hotara de unde sa incepi, alege un sejur in Bodrum si vei trai o intreaga experienta culturala care iti va schimba viata.


sursa : www.christiantour.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu siguranta comentariul tau e foarte important pentru noi si ne asumam publicarea lui cu urmatoarele conditii:
-Fara spam, fara injurii si cuvinte obscene..nu-i frumos :))